START VOOR JEZELF

met hulp van ondernemers

Startkapitaal voor je eigen bedrijf

Startkapitaal

Een van de grootste redenen om jouw eigen bedrijf niet van de grond te krijgen is de smoes van gebrek aan startkapitaal voor je eigen bedrijf.

Hierbij ga je eigenlijk er al vanuit dat je een startkapitaal nodig hebt. Voila: onzin! Je hebt nooit geld nodig, je hebt een betere strategie nodig- dat is heel anders.

Er zijn heel veel manieren om een eigen bedrijf te starten zonder startkapitaal. Zo ken ik iemand een een kinderopvang startte en werknemers vond die pas betaald werden nadat de eerste ouders hun kind hadden ingeschreven en betaald. Hoe bedoel je, een betere strategie dan startkapitaal voor een eigen bedrijf vinden.

Wat kan jouw manier zijn om een eigen bedrijf te starten zonder startkapitaal? Verder kijken dan je neus lang is. Zelf ben ik geen fan van Netwerkmarketing. Het is misschien wel een manier om zonder of met weinig te kunnen starten maar je start eigelijk weer voor een baas. Je hebt direct je eigen bedrijf maar kan je ook je eigen ideeën kwijt?

Start kapitaal voor je eigen bedrijf.

Start kapitaal

Toch ken ik heel wat mensen die rondkomen van netwerkmarketing in Nederland, en achteraf toegaven dat hun eigen bedrijf idee niet de oplossing was.

Zelf ben ik meer van Affiliate marketing. Dit omdat er altijd wel iets bij zit wat je kan verkopen wat aansluit op je  eigen bedrijf, je eigen ideeën.
Het is een goede opstap om te gebruiken en alvast een startkapitaal op te bouwen.

Hoe dan ook, er zijn veel manieren om aan geld te komen en maak een plan om het te besteden.
De kan om te verdrinken in te veel informatie

Kijk waarin je wil beginnen, start je met een offline business zoals fietsenmaker of bijvoorbeeld groenteboer verdiep je dan eerst in online mogelijkheden.
Je kan dan direct een vleigende start maken die je altijd kan helpen in slechte tijden.

Meer weten?

Binnenkort start mijn gratis cursus.

 

Shares 0
www.zaakbeginnen.com Frontier Theme